�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velikonoèní drobnosti z lineckého tìsta |
Autor: Vìtrník Datum vyd�n�: 29.03.2013 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1842 |
Tento recept je minirecepturou dávno všeobecnì známou a dnes ji pøedstavujeme spíše pro dìti. V každém pøípadì si tentokrát vyzkoušíme recepturu, která spoèívá ve standardní pøípravì lineckého tìsta, a to na dva zpùsoby |
Tento recept není potøeba aby èetli ti, co umí udìlat alespoò linecké koleèko. Suroviny na pøípravu koleèek 420 g hl. mouky 1260 g LINECKÉ TÌSTO II. Tento druh tìsta je urèen pro cukráøské výrobky plastických tvarù 1175 g hl. mouky Ve stroji promícháme tuk s cukrem, pøidáme vejce a ostatní suroviny a mouku vkládáme až na konec. Postup Peèeme pøi 180 °C do té doby než výrobek zrùžoví. |
Vytisknuto dne 22.12.2024 ze serveru |