�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Kávová zrna |
Autor: Helena Datum vyd�n�: 03.05.2013 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1854 |
Jsou to dvì rùzné suroviny, takže tam patøí obì! používá se jen na peèení buchet, koláèù a cukroví. Takže margarín (nebo máslo) + ztužený pokrmový tuk + èokoláda (nakonec) do kastrolu!!! |
110 g cukr mouèka Vše co vidíte v receptu - cukr mouèka atd.., kromì hoøké èokolády na vaøení a sypké kávy vložíte do hrnce, mícháte a asi 1 minutu svaøíte. Pak sundáte ze sporáku a nakrajíte hoøkou èokoládu na vaøení a nasypete sypkou kávu, zamícháte do rozpuštìní èokolády a necháte chladnout. Obèas pøi chladnutí zamíchejte, nechte v chladu do druhého dne. Pøesnì to tak udìlejte a nepøemýšlejte co je cukráøská poleva a co èokoláda. Prostì vemte na vìdomí hoøkou èokoládu a té se držte. |
Vytisknuto dne 21.12.2024 ze serveru |