�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Jaký byl letošní HOST Miláno 2013?

Autor: Martin Kolouch
Datum vyd�n�: 29.10.2013
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1896

Jsou na vzestupu jednoduché, "hranaté" tvary, doplnìné moderními svìtelnými zdroji. U prodejních vitrín s potlaèenou konstrukcí a s maximálním použitím izolaèního skla.

fiogf49gjkf0d

Veletrh HOST Miláno (18.-22.10.) upevnil letos pod vedením øeditelky Simony Greco pozici zásadní svìtové události v oblasti technologického zaøízení pro Ho.Re.Ca a potravináøský obchod.
1 600 vystavovatelù z více než 40 zemí svìta na témìø celé ploše obøího výstavištì Rho-Pero u Milána pøedstavilo poslední trendy v oblastech, na které se událost tradiènì zamìøuje. Tedy zejména techniku a další vybavení pro gastronomii, pro výrobu pizzy, tìstovin, zmrzliny a pro cukráøství. Dùležitou èást tvoøila káva a technika pro zpracování kávy.

Zmiòme nìkteré trendy, které bylo možno na HOST Miláno zaregistrovat:
-  nejen v interiérovém vybavení jsou dále na vzestupu jednoduché, "hranaté" tvary, doplnìné moderními svìtelnými zdroji. U prodejních vitrín s potlaèenou konstrukcí a s maximálním použitím izolaèního skla,
- dále roste nabídka kávovarù rùzných výkonù pro pøípravu nápoje z jednoporcového balení suroviny. Moderní technologie umožòují stroje již od jednoho kusu opatøit na pøání zcela originálním barevným provedením,
- pokraèuje prùnik nových materiálù. Pøíkladem mohou být pracovní desky stolù z keramických materiálù, aplikace moderních odolných plastù na dílech, kde se dosud užíval výhradnì kov,
- výrobci se snaží usnadnit personálu obsluhu strojù, které dnes bìžnì obsahují øadu senzorù, dotykové displeje, poèítaèe atd. Kromì standardních øešení "techniky na pozadí" bylo možno zaznamenat i návraty ke starému, osvìdèenému elektromechanickému øízení. 

FIP (Federazione Italiana Pasticceria Gelateria Cioccolateria) na veletrhu HOST Miláno  pøedstavila v rámci doprovodného programu práce svých èlenù formou Cukráøské umìlecké galerie, doplnìné o pódiová vystoupení. Špièkoví italští cukráøi prezentovali za velkého zájmu návštìvníkù výrobky z ledu, cukru, èokolády, másla, chleba, ovoce a zeleniny. Souèástí akce bylo pøedstavení Svìtového šampionátu, který poøádá FIP v roce 2015 v prùbìhu svìtové výstavy EXPO Milano 2015 pod názvy The World Trophy of Pastry Ice Cream Chocolate a Cake Design World Championship. Prohlédnìte si nìkteré exponáty na fotografiích.


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku