�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Jaký byl letošní HOST Miláno 2013? |
Autor: Martin Kolouch Datum vyd�n�: 29.10.2013 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1896 |
Jsou na vzestupu jednoduché, "hranaté" tvary, doplnìné moderními svìtelnými zdroji. U prodejních vitrín s potlaèenou konstrukcí a s maximálním použitím izolaèního skla. |
Veletrh HOST Miláno (18.-22.10.) upevnil letos pod vedením øeditelky Simony Greco pozici zásadní svìtové události v oblasti technologického zaøízení pro Ho.Re.Ca a potravináøský obchod. Zmiòme nìkteré trendy, které bylo možno na HOST Miláno zaregistrovat: FIP (Federazione Italiana Pasticceria Gelateria Cioccolateria) na veletrhu HOST Miláno pøedstavila v rámci doprovodného programu práce svých èlenù formou Cukráøské umìlecké galerie, doplnìné o pódiová vystoupení. Špièkoví italští cukráøi prezentovali za velkého zájmu návštìvníkù výrobky z ledu, cukru, èokolády, másla, chleba, ovoce a zeleniny. Souèástí akce bylo pøedstavení Svìtového šampionátu, který poøádá FIP v roce 2015 v prùbìhu svìtové výstavy EXPO Milano 2015 pod názvy The World Trophy of Pastry Ice Cream Chocolate a Cake Design World Championship. Prohlédnìte si nìkteré exponáty na fotografiích. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |