�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Zmrzlinová profesionální škola v Brnì |
Autor: red. Datum vyd�n�: 11.12.2013 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1911 |
Mezinárodní koncept profesionální cukráøské a zmrzlináøské školy FRIGOMAT koneènì v Brnì. Máte-li zájem vzdìlávat se v oboru, pøihlaste se na nìkterý z veøejných èi individuálních kurzù Gelato Professional School. |
GELATO PROFESSIONAL SCHOOL V BRNÌ Mezinárodní koncept profesionální cukráøské a zmrzlináøské školy FRIGOMAT koneènì v Brnì. Máte-li zájem vzdìlávat se v oboru a být o krok pøed konkurencí, pøihlaste se na nìkterý z veøejných èi individuálních kurzù Gelato Professional School. Ve spolupráci s italským výrobcem zmrzlinových a cukráøských strojù, spoleèností Frigomat, nabízíme èeským cukráøùm možnost odborného vzdìlávání prostøednictvím semináøù a individuálních kurzù pod vedením èeských i zahranièních profesionálù z praxe. otevøené kurzy pro veøejnost, na kterých vás seznámíme s novinkami a trendy v oboru, pøedvedeme práci se stroji nebo pøiblížíme efektivní pracovní postupy a výrobu. Veøejné kurzy poøádáme nìkolikrát do roka, o plánovaných kurzech se více dozvíte z našeho webu, na naší facebookové stránce nebo z e-mailu, kterým vám vèas zašleme. Kurzy pro ty, kteøí chtìjí do problematiky proniknout hloubìji a mají zájem o komplexní praktický workshop. Na workshopu vám ukážeme moderní pracovní postupy, práci se stroji i výrobu zmrzliny nebo netradièních desertù. To vše si zároveò mùžete vyzkoušet pod dohledem profesionálù z praxe. Díky skvìlé technologické podpoøe ze strany Frigomatu mají všichni zájemci o praktické informace a ukázky ideální pøíležitost, jak zdokonalit své dovednosti a vyzkoušet si práci na špièkových italských strojích. Informace o aktuálních kurzech najdete na našem webu nebo Facebooku. Více informací o Gelato Professional School najdete na oficiálních webových stránkách školy. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |