Doporuen receptura na Likrovou piku (100 ks)
Suroviny Mnostv (g) Korpus:
Sandra BUFFY Komplet 500
Voda pitn 275
Tmav krm:
KARINA Kakao Mix 1000
Voda pitn 450
Enzyma Filling 1250
Svtl npl:
KARINA Milk Mix 500
Voda pitn 500
Rumov aroma dle chuti
-
Dohotoven:
Tukov poleva Spezial Dunkel (tmav poleva) 1200
Olej jedl 300
Doporuen technologick postup Likrov piky:
Korpus: Sandru BUFFY Komplet smchme s vodou. Nechme 5 minut odleet.
Pot lehme pi nejvy rychlosti po dobu 2 - 3 minut do hladk konzistence.
Hmotu stkme na pec papr.
Peen: pi 190 C po dobu 12 minut (dle typu pece).
Tmav krm: smchme vodu se sms a pot postupn vmchme
do vylehanho tuku.
Svtl krm: vechny suroviny smchme a nechme 5 minut odleet.
Potom lehme pi nejvy rychlosti do zskn poadovan konzistence.
Dohotoven: na pipraven buflery se nastk pomoc zvl upraven dut
trubiky Tmav krm do tvaru piky, piem vznikne dole ve stedu uzaven
dutina, kter se vypln tekutm Svtlm krmem a uzave nastknutm Tmavho
krmu. Po zatuhnut se povrch pothne Tukovou polevou Spezial Dunkel
(tmavou polevou) - ednou.
Doporuen receptura na Paskou lehaku:
Suroviny Mnostv (g)
KARINA Kakao Mix 1000
Voda pitn do KARINY 615
MELLA WHIP (s 20 % vody) 900
ivoin smetana 900
Sanett roztok (Sanett 115 g + Voda pitn 235 g) 350