�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Likrov pika

Autor: ENZYMA
Datum vyd�n�: 13.01.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1917

Sandru BUFFY Komplet smchme s vodou. Nechme 5 minut odleet.
Pot lehme pi nejvy rychlosti po dobu 2 - 3 minut do hladk konzistence.
Hmotu stkme na pec papr.

Doporuen receptura na Likrovou piku (100 ks)

Suroviny Mnostv (g) Korpus:
Sandra BUFFY Komplet 500
Voda pitn 275
Tmav krm:
KARINA Kakao Mix 1000
Voda pitn 450
Enzyma Filling 1250
Svtl npl:
KARINA Milk Mix 500
Voda pitn 500
Rumov aroma dle chuti
-
Dohotoven:
Tukov poleva Spezial Dunkel (tmav poleva) 1200
Olej jedl 300

Doporuen technologick postup Likrov piky:

Korpus:
Sandru BUFFY Komplet smchme s vodou. Nechme 5 minut odleet.
Pot lehme pi nejvy rychlosti po dobu 2 - 3 minut do hladk konzistence.
Hmotu stkme na pec papr.
Peen: pi 190 C po dobu 12 minut (dle typu pece).
Tmav krm: smchme vodu se sms a pot postupn vmchme
do vylehanho tuku.
Svtl krm: vechny suroviny smchme a nechme 5 minut odleet.
Potom lehme pi nejvy rychlosti do zskn poadovan konzistence.
Dohotoven: na pipraven buflery se nastk pomoc zvl᚝ upraven dut
trubiky Tmav krm do tvaru piky, piem vznikne dole ve stedu uzaven
dutina, kter se vypln tekutm Svtlm krmem a uzave nastknutm Tmavho
krmu. Po zatuhnut se povrch pothne Tukovou polevou Spezial Dunkel
(tmavou polevou) - ednou.

Doporuen receptura na Paskou lehaku:

Suroviny Mnostv (g)

KARINA Kakao Mix 1000
Voda pitn do KARINY 615
MELLA WHIP (s 20 % vody) 900
ivoin smetana 900
Sanett roztok (Sanett 115 g + Voda pitn 235 g) 350


Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku