�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Jahodov mraky

Autor: IREKS
Datum vyd�n�: 29.01.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1919

Dohotoven: na vychladl plt s navkou 270 g rozeteme Jahodovou npl
a pilome druh plt s navkou 200 g. Po ztuhnut krjme na poadovan
ezy, povrch meme dozdobit nap. erstvmi jahodami.

fiogf49gjkf0d

 

esk nrod miluje jahody, jahodov pchu je v potravinskch vrobcch jednoznan  nejoblbenj. V dnen dob jsou navc jahody k dostn celoron, a proto se stle astji pouvaj tak v cukrsk vrob.
Jahodov mraky jsou luxusn mounk originln nejen svm jedinenm designem, ale tak svoj vynikajc chut.

Cukrsk dezert Jahodov mraky kombinuje nesladk korpus z plen hmoty, vyroben ze smsi Paloma, s lehkm lehakovm jahodovm krmem. Ten je pipraven z mkkho tvarohu, KARINY Jahoda
a erstvch jahod. M pjemnou chu a vni jahod a jemnou
erveno rovou barvu.

Suroviny na 2 plechy 60 cm x 10 cm Mnostv (g) Plen hmota:
Paloma 165 g
Voda pitn 260 g
Olej jedl 80,

Jahodov npl:
KARINA Jahoda 220
Voda pitn do KARINY 100
Cukr krupice 30 g
Tvaroh mkk 690
Sanett 27 g
Voda pitn do Sanettu 54 g
Jahody erstv 200 g

Doporuen technologick postup:

Plen hmota:
suroviny spojme a nechme 5 min odleet. Pot mchme
protnakou pi stedn rychlosti stroje cca 5 min do hladk a homogenn
konzistence. Takto pipravenou hmotu rozeteme do dvou plech s okrajem
(60 cm x 10 cm), kter jsou vyloeny pecm paprem. Do jednoho plechu
dvkujeme 270 g hmoty, do druhho 200 g hmoty.
Peeme pi 200 C po dobu cca 25 30 min (parametry jsou pro elektrickou szec pec).
Jahodov npl: KARINU Jahoda vylehme s vodou a cukrem a nechme 15 min
odleet, pot ji pidme k mkkmu tvarohu a spolen lehme. Nakonec vmchme
mrn zchladl roztok Sanettu a jahody rozkrjen na men kousky.
Dohotoven: na vychladl plt s navkou 270 g rozeteme Jahodovou npl
a pilome druh plt s navkou 200 g. Po ztuhnut krjme na poadovan
ezy, povrch meme dozdobit nap. erstvmi jahodami.


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku