�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kokosky

Autor: Libuše Bažantová
Datum vyd�n�: 15.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=205

Bílky a cukr dáme do hrnku, který postavíme do vìtší nádoby s teplou vodou a šleháme až bílky ztuhnou. Potom pøidáme kokos, strouhanku a dobøe promícháme. Støíkaèkou nebo pytlíkem tvarujeme na plechu kokosky

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
280 g jemného krystalového cukru
4 bílky
120 g strouhaného kokosu
2 rovné lžíce strouhanky

POSTUP PØÍPRAVY
Bílky a cukr dáme do hrnku, který postavíme do vìtší nádoby s teplou vodou a šleháme až bílky ztuhnou. Potom pøidáme kokos, strouhanku a dobøe promícháme. Støíkaèkou nebo pytlíkem tvarujeme na plechu kokosky, které v teplé troubì pomalu sušíme. Hotové kokosky (dobøe vychladlé) plníme marmeládou a lepíme èokoládovým krémem na sušenky nebo piškoty. Namáèíme v èokoládì.

Vytisknuto dne 26.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku