�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Burisonové hrudky

Autor: Libuše Bažantová
Datum vyd�n�: 12.12.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=209

Tuk a èokoládu rozehøejeme a umícháme na kašièku. Pøidáme malcao a opìt promícháme. Pak vmícháme tolik burisonù, aby je èokoládová kaše slepovala.

fiogf49gjkf0d


INGREDIENCE
100 g ztuženého pokrmového tuku
150 g mléèné èokolády
3 lžíce malcaa
1 sáèek burisonù slazených nebo neslazených

POSTUP PØÍPRAVY
Tuk a èokoládu rozehøejeme a umícháme na kašièku. Pøidáme malcao a opìt promícháme. Pak vmícháme tolik burisonù, aby je èokoládová kaše slepovala. Na oplatky tvoøíme lžièkou hrudky a necháme je zaschnout. Podáváme v papírových košíèkách bez oplatky.

Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku