�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Burisonové hrudky |
Autor: Libuše Bažantová Datum vyd�n�: 12.12.2002 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=209 |
Tuk a èokoládu rozehøejeme a umícháme na kašièku. Pøidáme malcao a opìt promícháme. Pak vmícháme tolik burisonù, aby je èokoládová kaše slepovala. |
INGREDIENCE 100 g ztuženého pokrmového tuku 150 g mléèné èokolády 3 lžíce malcaa 1 sáèek burisonù slazených nebo neslazených POSTUP PØÍPRAVY Tuk a èokoládu rozehøejeme a umícháme na kašièku. Pøidáme malcao a opìt promícháme. Pak vmícháme tolik burisonù, aby je èokoládová kaše slepovala. Na oplatky tvoøíme lžièkou hrudky a necháme je zaschnout. Podáváme v papírových košíèkách bez oplatky. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |