�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Laskonky |
Autor: Libuše Bažantová Datum vyd�n�: 15.01.2002 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=210 |
150 g krystalu svaøíme na nit. Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po èástech pøidáme svaøený cukr a lehce vmícháme mouèku smíchanou s kokosem. |
INGREDIENCE 350 g jemného krystalového cukru 170 g bílkù 100 g mouèkového cukru 200 g strouhaného kokosu POSTUP PØÍPRAVY 150 g krystalu svaøíme na nit. Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po èástech pøidáme svaøený cukr a lehce vmícháme mouèku smíchanou s kokosem. Lžící rozetøeme na vymazaný a moukou vysypaný plech z hmoty placièky a usušíme ve velmi mírné troubì (ke konci mùžeme troubu pootevøít). Po vychladnutí plníme krémem, který máme rádi (napø. kávový nebo oøíškový). |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |