�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Laskonky

Autor: Libuše Bažantová
Datum vyd�n�: 15.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=210


150 g krystalu svaøíme na nit. Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po èástech pøidáme svaøený cukr a lehce vmícháme mouèku smíchanou s kokosem.

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
350 g jemného krystalového cukru
170 g bílkù
100 g mouèkového cukru
200 g strouhaného kokosu

POSTUP PØÍPRAVY
150 g krystalu svaøíme na nit. Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po èástech pøidáme svaøený cukr a lehce vmícháme mouèku smíchanou s kokosem. Lžící rozetøeme na vymazaný a moukou vysypaný plech z hmoty
placièky a usušíme ve velmi mírné troubì (ke konci mùžeme troubu pootevøít). Po vychladnutí plníme krémem, který máme rádi (napø. kávový nebo oøíškový).

Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku