�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Pomeranov msky |
Autor: Libue Baantov Datum vyd�n�: 15.01.2002 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=231 |
Stejn velk pomerane dkladn omyjeme, pn rozkrojme a odstranme jdra. Duinu opatrn vydlabeme (zbudou nm misky z pomeranov kry) a spolu se vou odlome do ndobky. |
INGREDIENCE 4 pomerane 3 lce citrnov vy 5 lic pskovho cukru 6 pltk elatiny 2 dl pomeranovho dusu POSTUP PPRAVY Stejn velk pomerane dkladn omyjeme, pn rozkrojme a odstranme jdra. Duinu opatrn vydlabeme (zbudou nm misky z pomeranov kry) a spolu se vou odlome do ndobky. elatinu nechme nabobtnat ve troe studen vody, vymakme, dme do hrnku, pilijeme citrnovou vu, cukr a pivedeme tm k varu, ale nevame. Pidme pokrjenou duinu, vu a dus. Promchme, pecedme a rosolem naplnme misky z pomeranov kry. Nechme ztuhnout v chladu. Potom opatrn nakrjme na dlky a podvme vychlazen. |
Vytisknuto dne 11.12.2024 ze serveru |