�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Zmrzlina s horkou omáèkou |
Autor: Libuše Bažantová Datum vyd�n�: 15.01.2002 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=233 |
Vodu s cukrem a ovocem povaøíme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžièkou studené vody, pøidáme k ovoci, provaøíme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talíøky a pøelijeme horkou omáèkou. |
INGREDIENCE 4 porce zmrzliny 2,5 dl vody 2 lžíce cukru 2 dl vypeckovaných tøešní 1 dl rybízu 1 lžièka Solamylu 0,2 dl rumu POSTUP PØÍPRAVY Vodu s cukrem a ovocem povaøíme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžièkou studené vody, pøidáme k ovoci, provaøíme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talíøky a pøelijeme horkou omáèkou. |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |