�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Proè žloutkové vìneèky pøi peèení nìkdy zapadají?

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 31.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=27

Pøi peèení žloutkových vìneèkù se nìkdy stane, že žloutkové vìneèky zapadávají. Je to zpùsobeno malým narestováním tìsta na ohni. V tom pøípadì tìsto nesnese všechna vejce, je øídké a vìneèky pøi obracení zapadají.

fiogf49gjkf0d
Pøi peèení žloutkových vìneèkù se nìkdy stane, že žloutkové vìneèky zapadávají. Je to zpùsobeno malým narestováním tìsta na ohni. V tom pøípadì tìsto nesnese všechna vejce, je øídké a vìneèky pøi obracení zapadají. Proto je dobré,když tìsto více vyrestujeme.

Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku