�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
O POHR NESTL ESKO s.r.o." |
Autor: Radim ez Datum vyd�n�: 05.07.2002 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=283 |
Zde se dozvte rozdlen soutnch discipln, jak se bude hodnotit, co vechno muste a nemuste udlat pi asti v souti kolik za to zaplatte a co vechno krsn za to dostanete. Sout se uskuten v Pardubicch 10. - 12. jna 2002 |
PVV, s.r.o. PARDUBICE a SETPUS HRADEC KRALOV VYHLAUJ O POHR NESTL ESKO s.r.o.Sout se uskuten v rmci 7. ronku kontraktan prodejn vstavy GASTRO PARDUBICE 2002 ve dnech 10. 12. jna 2002. Soutn disciplny mezinrodn soute pro cukre, pernke, pekaeSoute se mohou zastnit jak profesionlov, tak amati. CP-1 Dospl cukri, pernki Dovezen vstavn cukrsk (pernksk) expont dle vlastn vahy. Neomezuje se ani nmt ani hmotnost CP- 2 Bez rozdlu vku cukr, pernk Dovezen cukrsk (pernksk) vrobek, s nmtem plochodrnho zvodu ZLAT BILBA Neomezuje se hmotnost ani zpracovn CP 3 Dospl pdiov vystoupen profesionl pernk Zdoben dvou stanovench tvar (vlastn nmt a velikonon tma) na podiu CP J Junioi do 21 let cukr, pernk 1) Cukrsk vrobek /batul, dort, vykrajovn ze lehan hmoty apod./, na tma Dopravn prostedek Neomezuje se velikost ani tvar, ani korpus, npl, poleva, ani zpsob zdoben. Hodnot se i chu, proto souasn pedat 4 ks /porce/ ve stejnm sloen k degustaci. 2) Zdoben pernkovch tvar /2 ks/, na pdiu jeden nmt vlastn, jeden bude stanoven ped sout, souasn tvary budou oznmeny ped sout. CP A Nov vyhlen sout neprofesionl bez rozdlu vku 1) Dovezen vlastn cukrsk /pernksk/ vrobek neomezuje se ani hmotnost, nmt, ani zpracovn. 2) Zdoben pernk. tvar s vlastnm nmtem /2 ks/ Hodnocen jednotlivch soutnch disciplnCP 1 - /Dospl cukri, pernki/ Hodnot se: a) npaditost 0 20 bod b) istota 0 20 bod CP- 2 /Bez rozdlu vku cukr, pernk/ Hodnot se: a) npaditost 0 20 bod b) istota 0 20 bod CP 3 /Dospl pdiov vystoupen profesionl pernk/ Hodnot se: a) hygiena a istota pracovnho msta 0 10 bod b) organizace prce (celk. vystoupen) 0 10 bod c) npaditost 0 10 bod d) istota zdoben 0 10 bod CP J /Junioi do 21 let cukr, pernk/ 1) Hodnot se: a) hygiena a istota proveden 0 5 bod b) npaditost vzhledu a ozdob 0 5 bod c) chu 0 5 bod d) estetika naaranovn 0 5 bod 2) Hodnot se: a) hygiena a istota pracovnho msta 0 5 bod b) organizace prce (celk. vystoupen) 0 5 bod c) npaditost 0 5 bod d) istota zdoben 0 5 bod CP A /Sout neprofesionl/ 1) Hodnot se: a) npaditost 0 10 bod b) nmt a istota zdoben 0 10 bod 2) Hodnot se: a) organizace prce (celk. vystoupen) 0 10 bod b) istota zdoben 0 10 bod Podmnky asti v soutia/ zaslat vyplnnou pihlku do soute do 20. z 2002 /po zasln pihlky obdr astnci podrobn informace k souti/ b/ zaplatit do 30. z 2002 zpisn - podle kategorie, sloenka bude zaslna s podrobnmi informacemi c/ ponechat vstavn exponty vystaven po celou dobu akce /vlastn sout probhne 10.10., cel akce je ve dnech 10. 12.10.2002 Zpisn soutccha/ senioi K 400,- b/ junioi K 300,- Zpisn je stanoveno za jednoho astnka, bez ohledu v kolika kategorich sout. Odmny soutcmVichni soutc obdr od organiztor soute upomnkov pedmty, vem budou pedny diplomy za ast. Soutc na prvnch mstech v kad discipln obdr hodnotn dary. Organiztoi soute vyhls celkovho vtze /astnka s nejvtm potem dosaench bod/, ten obdr hlavn cenu Pohr NESTL ESKO s.r.o. a hodnotnou cenu. (Pi loskm ronku vtz obdrel barevn televizor.) Po celou dobu GASTRO PARDUBICE 2002, bude probhat doprovodn program, kde se budou prezentovat firmy, je zde monost prezentace i kol formou kuchaskch a cukrskch, pernkskch expont, slavnostnch banketnch tabul, vstavnch panel, stnk, vystoupenm v doprovodnm programu /barmansk show, pedveden odbornch dovednost kucha, cukr, nk/, to ve za asti sdlovacch prostedk, laick i odborn veejnosti. Hlavn sponzor: | NESTL ESKO s.r.o.
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |