�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Proti vysýchání èajového peèiva |
Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 31.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=29 |
|
Aby èajové peèivo pøíliš brzy nevysýchalo, je dobøe pøidat do hmoty trochu svìtlého, gdoulovaného sýru nebo svìtlého zavaøeného melounu |
|
|
fiogf49gjkf0d Aby èajové peèivo pøíliš brzy nevysýchalo, je dobøe pøidat do hmoty trochu svìtlého, gdoulovaného sýru nebo svìtlého zavaøeného melounu, hrušek apod. v pomìru asi 20 dkg na 1 kg mandlí. Neuškodí, pøidá-li se do hmoty trochu invertního cukru, ne však mnoho, ponìvadž pøi peèení chytá peèivo barvu.
|
|
Vytisknuto dne 21.12.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |