�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Proti vysýchání èajového peèiva

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 31.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=29

Aby èajové peèivo pøíliš brzy nevysýchalo, je dobøe pøidat do hmoty trochu svìtlého, gdoulovaného sýru nebo svìtlého zavaøeného melounu

fiogf49gjkf0d
Aby èajové peèivo pøíliš brzy nevysýchalo, je dobøe pøidat do hmoty trochu svìtlého, gdoulovaného sýru nebo svìtlého zavaøeného melounu, hrušek apod. v pomìru asi 20 dkg na 1 kg mandlí. Neuškodí, pøidá-li se do hmoty trochu invertního cukru, ne však mnoho, ponìvadž pøi peèení chytá peèivo barvu.

Vytisknuto dne 21.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku