�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Paøížská šlehaèka a krém |
Autor: Johny Datum vyd�n�: 17.03.2014 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2934 |
- technologický postup - smetanu, cukr a ztužený tuk pøivedeme opìt v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme èokoládovou polevu ( tabulkovou rozlámeme na menší kousky ) a prosátý kakový prášek. |
Paøížská šlehaèka - lehká - - technologický postup - smetanu a cukr pøivedeme v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme prosátý kakakový prášek. Necháme zchladnout a dáme uzrát do lednice, nejlépe pøes noc. Druhý den vyšleháme v pevnou neroztékavou náplò. Paøížský krém - tìžký - Technologický postup - |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |