V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Vážení pøátelé, srdeènì vás zveme na praktické semináøe zamìøené na výrobu toèené a kopeèkové zmrzliny, které poøádáme spoleènì s naším partnerem, spoleèností MEC3, ve tøech èeských mìstech – v Olomouci, v Liberci a v Praze, od 24. 3. do 3. 4. 2014. Tìšit se mùžete na ukázku produktových i technologických novinek pro rok 2014 – ukážeme vám, jak probíhá výroba toèené i kopeèkové zmrzliny, pøedvedeme práci se zmrzlinovými stroji Frigomat, pøedstavíme novinky z oblasti surovin a milovníkùm sladkého prozradíme, jak se vyrábí makrónky.
Abychom vám mohli nabídnout co nejvíce relevantních informací, každý semináø jsme zamìøili na jeden konkrétní zpùsob výroby zmrzliny – první na kopeèkovou, druhý na toèenou zmrzlinu. Odborný semináø – kopeèková zmrzlina Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináøe zaèíná v 10:00 hod., pøedpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináøe je volný.
• 24. 3. 2014, Regionální centrum, Olomouc • 27. 3. 2014, MCU Koloseum, o.p.s., Liberec 13 • 1. – 2. 4. 2014, TOP HOTEL Praha & Congres Centre, Praha 4 - Chodov
Další informace najdete v pozvánce k semináøi o kopeèkové zmrzlinì, kterou si mùžete stáhnout z našeho webu . Odborný semináø – toèená zmrzlina Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináøe zaèíná v 10:00 hod., pøedpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináøe je volný.
• 25. 3. 2014, Regionální centrum, Olomouc • 28. 3. 2014, MCU Koloseum, o.p.s., Liberec 13 • 3. 4. 2014, TOP HOTEL Praha & Congres Centre, Praha 4 - Chodov
Další informace najdete v pozvánce k semináøi o toèené zmrzlinì, kterou si mùžete stáhnout z našeho webu . Máte-li zájem se nìkterého semináøe zúèastnit a potkat se s námi, napište nám na e-mail na adresu cerny@cesk.cz a my vám rádi sdìlíme veškeré podrobnosti.
|