�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velikonoèní hnízda |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 16.04.2014 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2948 |
Køehké tìsto vyválíme na plát 4 mm a vykrájíme ve tvaru vajíèek. Vložíme na plech a krátce peèeme. Trubièkou è. 10 vytvoøíme mandlovou korunu a na spodním plechu dopeèeme. |
40 ks 1300 g køehké tìsto Zhotovení Køehké tìsto vyválíme na plát 4 mm a vykrájíme ve tvaru vajíèek. - teplota peèení 210 °C Po vychladnutí natøeme povrch malinovým želé, které potáhneme hoøkým Mohrenglanzem a vložíme figurku velikonoèního zajíèka. Základní recept 1000 g køehkého tìsta Doba zpracování Rychlohnìtaè - 2 + 6 minut Základní recept - malinové želé 80 g Claro èervené všechny suroviny krátce povaøíme Tuènì vytištìné suroviny obdržíte v prodeji FIALA- PRAHA s.r.o. a v poboèce v Brnì |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |