Lahodn a osvujc mounk, kter nadchne svoj lehkost a u v kombinaci s merukami i s jakmkoli jinm ovocem. Spotebitele zaujme na pohled a nenronou ppravou, kter si zsk pze vrobc.
Milky Cream pedstavuje jedinen produkt ke ztuen mlkrenskch vrobk - tvarohu, zakysan smetany, jogurtu. Je naprosto odlin od KARIN a jinch ztuova.
Pipravuje se za studena nebo se nech odleet ihned nebo se nech odleet do druhho dne.
Vznikl krm lze zpracovvat roztrnm na roldov plt plnnm do dortovch rfk, dortovch plech s okrajem nebo k tvorb pohr.
Sandra DE LUXE je sms k vrob tench hmot s lahodnou mslovou pchut.
Sanett je elatina v prku ke ztuen smetany a rostlinnch krm.
Topglanz je elrujc ppravek v podob netuhnucho el, kter lze pouvat za studena. Je ir, leskl a jeho pouit je velmi snadn.
merukami
RECEPTURA v gramech
Svtl hmota:
Sandra DE LUXE 230,0
Vajen tekut obsah 70,0
Voda pitn 35,0
Olej jedl 80,0
Smetanov npl:
Zakysan smetana (15 % tuku) 670,0
Voda pitn 100,0
Milky Cream 280,0
Sanett 18,0
Voda pitn do Sanettu 36,0
Meruky kompotov (plky) 400,0
Dohotoven:
Ovocn npl merukov 150,0
Topglanz 50,0
Sanett 18,0
Voda pitn do Sanettu 36,0
Doporuen technologick postup:
Svtl hmota: suroviny spojme a nechme 5 minut bobtnat. Pot mchme pi nejni
rychlosti stroje cca 1 minutu do hladk a homogenn konzistence. Hmotu rozeteme
na plech s okrajem (20 cm x 30 cm) a vyloenm pecm paprem.
Peen: pi 170 C po dobu cca 30 35 minut, zaven odtah pry
(parametry jsou pro elektrickou szec pec).
Smetanov npl: zakysanou smetanu rozmchme s vodou a vylehme s Milky
Creamem (5 minut). Nakonec vmchme mrn zchladl roztok Sanettu (Sanett
rozmchme s vodou o teplot cca 80 C). st takto pipraven npln (400 g)
rozeteme na vychladl korpus a poklademe plkami merunk.
Zateme zbvajc npln a nechme v lednici ztuhnout.
Dohotoven: merukovou ovocnou npl rozlehme s Topglanzem, smchme
s teplm rozvarem Sanettu a zalijeme povrch vychlazenho vrobku.