�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Pprava jahodovho dortu |
Autor: red. Datum vyd�n�: 02.06.2014 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2966 |
Po vychladnut korpus rozzneme a pomaeme marmeldou. Vlome zpt do formy a pipravme pudingov krm, kter namaeme na povrch korpusu. Na povrch vlome jahody a zalijeme agarem. Nechme ca 2 hodiny zatuhnout. |
Jahodov (rovn ovocn) dort je mon provdt na vcero zpsob. Zvren vrobn kon se provd kompletnm zalitm agrem nebo se nech horn st ovoce vynvat, co zpsobuje zajmav estetick efekt. Ale tento zpsob proveden m skal v tom, e prv tato st ovoce podlh jeho ryclmu oschn nebo dokonce hnilob. Proto takto zvolen zpsob ppravy, by efektivn, nen vhodn na del dobu skladovn a je uren spe pro rychlej konzumaci. Suroviny Pudingov krm Postup |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |