Doporuèená receptura
250 g Sandra VARIACE
140 g Vajeèný tekutý obsah
80 g Voda pitná
45 g Olej jedlý
Náplò:
100 g Karina hruška krém
50 g Voda pitná
400 g Živoèišná smetana (33 %)
21 g Sanett
42 g Voda pitná do Sanettu
Poleva:
50 g KARINA Hruška Krém
20 g Voda pitná
20 g Topglanz
7 g Sanett
13 gVoda pitná do Sanettu
Doporuèený technologický postup:
Základní hmota: suroviny spojíme a necháme 5 minut bobtnat. Poté mícháme
pøi nejnižší rychlosti stroje do hladké a homogenní konzistence. Hmotu rozetøeme
na plát o rozmìru 60 cm x 20 cm.
Peèení: pøi 250 °C po dobu 6 – 7 minut, zavøený odtah páry
(parametry jsou pro el. sázecí pec).
Náplò: KARINU Hruška Krém vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet.
Poté pøemícháme a spojíme s ušlehanou živoèišnou smetanou.
Nakonec vmícháme teplý roztok Sanettu.
Poleva: KARINU Hruška Krém vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet.
Poté vmícháme Topglanz a teplý roztok Sanettu.
Dohotovení: vychladlý plát rozkrojíme na dvì poloviny 20 cm x 30 cm. Jednu èást
vložíme do plechu (20 cm x 30 cm) s okrajem a naneseme dvì tøetiny náplnì.
Pøiložíme druhý plát a zatøeme zbylou náplní. Po vychlazení dohotovíme
povrch polevou a po ztuhnutí krájíme na požadované kusy.