�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Cukrsk veletrhy a jejich psobnost

Autor: JI ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 16.06.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2972

Nejvtm svtovm cukrskm veletrhem je proslul SIGEP v Rimini, jen dr pevn v rukou ote svtov cukrsk vstavn dominanty a doke navyovat ekonomick a zjmov portllio stle v plusovch slech.

fiogf49gjkf0d

Cukrsk veletrhy v pravm slova smyslu u vlastn neexistuj. Souvis to s padkem, mon v diplomatick uctivosti lpe vyjdeno, s stupem dominantn moci veletrh, kdy je protonutn zapojen v zjmu divckho zjmu vemon kly dalch pidruench oborovch prostedk, aby veleteh pokryl provozn nklady a zajistil se alespo men ziskovou stkou pro asy pt.
Nejvtm svtovm vstavnm veletrhem je proslul  SIGEP v Rimini, kter i pes sloitost italsk ekonomiky, se strojovou pravidelnost dr pevn v rukou ote svtov cukrsk vstavn dominanty a doke navyovat  portllio stle do plusovch sel.
V kadm ppad je i zde samotn jednoslovn vraz cukrsk pouze titulkovm projevem zestrunn, nebo pln rozsah tohoto veletrnho festivalu v sob pojm cel objem cukrskho oboru, ponaje klasickmi zkusky a po jejich posledn vvojovou fzi, zmrzlinstv, cukrovinky, okoldovnictv, pekastv, jemnho peiva, verzn strojn techniky, vrobu fast food, a jak i nejinak v Itlii, samozejm vrobou pizzy  a mnoho dalho, co s gastronomi souvis.

                              

     

   

   


    


To jenom zkrcen pro vod. Dle meme pokraovat obalovou technikou a pedmty, dekrem, nbytkovm vybavenm, designem, potravinskmi doplky, ingrediencemi, barvivy, sklem, ndobm, ochucovadly veho druhu i zazenm pro svteln efekty.

   

  

Do rozmatitosti irok palety nabdek se dle hls pracovn odvy, propagan tabule, nvst a mnoh dal podrobnosti na tento zpsob.  Pojme se prostednictvm fotografick dokumentace podvat na v vizuln zitkovou cukrskou shouw, kter bv kadm rokem v riminsk fiee k vidn.

Itlie a kva. Jednolit dlouhodob symbiza spoleenskho pojmu, kter pi tak vznamn akci jako je veletrh SIGEP neme v dnm ppad chybt. A nejenom chybt, ale sama sv kouzlo exotick chuti nabz v irok monosti ochutnvek, co zdaleka neplat pouze o tomto ernm gastronomickm zlat, nebo o senzorickou pze nvtvnka riminskho veletrhu se uchz mnoh a mnoh dal vstavn obory zastnn pi velkolep slavnosti cukrskho a jemu pidruenmu oboru.

   

 

Speciln vstavn skupinu tvoila nabdka chladicch vitrn, kdy na horkou pdu mistr italskho disignu vstoupila i jedna esk firma s italskch nzvem La SQUADRA czech cooling systems, majc sv psobit na moravsk pd v obci Bluina.

Svoji vlastn kapitolu psala riminsk gastronomick vstavn beletrie prostednictvm rozshlch soutnch akc a tmatickch semin v ivch pedvdcch akcch italskch mistr svho oboru.

   

   

SIGEP a cukrsk soute, je nezbytn vazba tmatickho nmtu veletrhu a podoby jeho praktick npln. Krom tradin soutn vize, mla tentokrt riminsk sout junior i specifickou disciplnu, kterou byly kresby ve stylu graffiti

          

Pln rozsah tohoto veletrnho festivalu v sob pojm cel objem cukrskho oboru, ponajeklasickmi zkusky a po jejich posledn vvojovou fzi, zmrzlinstv, cukrovinky, okoldovnictv, pekastv, jemnho peiva, vrobu fast food, a jak i nejinak v Itlii, samozejm vrobou pizzy.

   

     

   

   


    


To jenom zkrcen pro vod. Dle meme pokraovat obalovou technikou a pedmty, dekrem, nbytkovm vybavenm, designem, potravinskmi doplky, ingrediencemi, barvivy, sklem, ndobm, ochucovadly veho druhu i zazenm pro svteln efekty.

   

  

Do rozmatitosti irok palety nabdek se dle hls pracovn odvy, propagan tabule, nvst a mnoh dal podrobnosti na tento zpsob.

Itlie a kva. Jednolit dlouhodob symbiza spoleenskho pojmu, kter pi tak vznamn akci jako je veletrh SIGEP neme v dnm ppad chybt. A nejenom chybt, ale sama sv kouzlo exotick chuti nabz v irok monosti ochutnvek, co zdaleka neplat pouze o tomto ernm gastronomickm zlat, nebo o senzorickou pze nvtvnka riminskho veletrhu se uchz mnoh a mnoh dal vstavn obory zastnn pi velkolep slavnosti cukrskho a jemu pidruenmu oboru.

   

 

Speciln vstavn skupinu tvoila nabdka chladicch vitrn, kdy na horkou pdu mistr italskho disignu vstoupila i jedna esk firma s italskch nzvem La SQUADRA czech cooling systems, majc sv psobit na moravsk pd v obci Bluina.

Svoji vlastn kapitolu psala riminsk gastronomick vstavn beletrie prostednictvm rozshlch soutnch akc a tmatickch semin v ivch pedvdcch akcch italskch mistr svho oboru.

   

   

SIGEP a cukrsk soute, je nezbytn vazba tmatickho nmtu veletrhu a podoby jeho praktick npln. Krom tradin soutn vize, mla tentokrt riminsk sout junior i specifickou disciplnu, kterou byly teba i kresby ve stylu graffiti.

   


Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku