fiogf49gjkf0d
Chuov kombinace peprmintu - sladk chuti s pms mty peprn - s tmavou okoldou, je v cukrovinkskm oboru velmi oblben jak v peprmintem plnnch okoldch tak v okoldovch peprmintovch bonbnech. Stejn lahodn psob okoldov korpus a okoldov poleva s peprmintovou gelovou npln v novm, vizuln velmi atraktivnm, peprmintovm ezu.
Korpus je upeen z osvden Sandry BRILANT - smsi pro vrobu korpus se syt okoldovou barvou a s plnou chut a vn okoldy.
Peprmintov gel je pipraven z MELLA GLAZE NEUTRAL - netuhnoucho irho gelu neutrln chuti pro dekoraci cukrskch vrobk a z PASTAROM CLASSIC PEPPERMINT - mentolovho aroma s prodnm a syntetickm barvivem (mentol je soust silice mty peprn).
Lesklho povrchu ezu je dosaeno dky MELLA GLAZE CHOCOLATE - netuhnoucho tmav hndho gelu s okoldovm aroma.
Doporuen receptura:
Suroviny Mnostv (g)
Tmav hmota:
Sandra BRILANT 395
Voda pitn 255
Olej jedl 70
Peprmintov npl
Karina Basic Milk 250
Voda pitn do Kariny 150
Smetana ke lehn (33%) 550
PASTAROM CLASSIC
PEPRMINT 20
Sanett 33
Voda pitn (do Sanetu) 66
Peprmintov gel
MELLA GLAZE NEUTRAL 200
PASTATROM CLASSIK
PEPPRMINT 5
SANETT 10
Voda pitn (do Sanettu) 20
DOHOTOVEN
MELLA GLAZE CHOCOLATE 120
Doporuen technologick postup
Tmav hmota: Suroviny spojme a nechme 5 minut odstt. Pot mchme pi nejni rychlosti stroje zhruba 1 minutu do hladk a homogenn konzistence. Takto pipravenou plochu rozdlme do dvou plech s okrajem vyloenm pecm paprem (20x 30) a rovnomrn rozeteme.
PEEN
Pi 180 C po dobu cca 15 - 20 minut a pi zavenm odtahu pry (parametry jsou pro elektrickou szec pec).
Peprmintov npl: Karinu Basic Milk vylehme s vodou a nechme 15 minut odleet. Potom j vmchme do rozlehan smetany spolen s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.
Dohotoven: Na vychladl korpus rozeteme asi 1/3 npln na kterou trezrovacm skem hladkou trubikou (.8) nastkme ikm pruhy Permintovho gelu. Opt rozeteme 1/3 npln pilome druh korpus a zarovnme zbvajc npln. Po ztuhnut dohotovme povrch MELLA GLAZE CHOCOLATE. Nechme vychladit a krjme na poadovan kusy.