�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Blkov krm |
Autor: teni Datum vyd�n�: 25.09.2014 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2986 |
Sprvn postup ovem je, lehat s blky jednu tetinu cukru a dv tetiny uvait s vodou. Cukrov roztok se m zalvat pozvolna do perfektn vylehanho blku(pevn snh)! Je tak teba mt sprvn cukrsk vyzkouen recept |
teni serveru Cukrar.cz ns daj o radu, ji, kte maj s tmatem zkuenosti, odpovdaj. Ped pr lety jsem na tento server taky psala stejn problm s blkovm krmem. To co tu popisujete se nazv italsk snih.Existuje jet francouzk a vcarsk. Problm mte v tom, e pouvte patn snh. Potebujete vcarsk, co je dvojnsobn hmotnost cukru k blkm, a leh se nad vodn lzn k teplote asi 55 a 60 stup a to do velmi husta. Pak se to jet dv lehat do robota. |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |