�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
MOCCA EZ |
Autor: IREKS - ENZYMA Datum vyd�n�: 03.12.2014 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2997 |
Moccacino je tepl npoj pipraven smchnm okoldovho sirupu s kvou espresso a doplnn mlkem nebo lehakou. Tuto oblbenou a lahodnou skladbu chut najdete i v originlnm ezu Moccacino. |
ez Moccacino
Moccacino je tepl npoj pipraven smchnm okoldovho sirupu s kvou espresso a doplnn mlkem nebo lehakou. Tuto oblbenou a lahodnou skladbu chut najdete i v originlnm ezu Moccacino,kter je navc dky leskl netuhnouc okoldov glazue vizuln velmi zajmav. Sandry BRILANT a KOMPLET - tmav tvo okoldovou a kakaovou chu korpus, KARINA Moccacino dodv kvovou pchu, MELLA WHIP s instantn elatinou Sanett tvo jemn zklad krmu. Celkovou kompozici chut a vn pak dokonale dotv okoldov pchu netuhnouc leskl glazury MELLA GLAZE CHOCOLATE. Tato glazura nestk ani ze ikmch povrch, je snadno krjiteln, neprask a hlavn je velmi efektn a dekorativn. Dodv ndech luxusu i tvarov jednoduchm dezertm. Netuhnouc leskl glazury nabzme tak v neutrln variant - MELLA GLAZE Doporuen technologick postup Tmav hmota korpus: Suroviny spojme a nechme asi 5 minut bobtnat. |
Vytisknuto dne 15.01.2025 ze serveru |