�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Proè máèené zboží ztrácí nìkdy lesk?

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=30

Chceme-li tomu zabránit, musíme dbát aby korpusy které máèíme, mìly stejnou teplotu jako máèecí hmota.

fiogf49gjkf0d
Chceme-li tomu zabránit, musíme dbát aby korpusy které máèíme, mìly stejnou teplotu jako máèecí hmota. Jsou-li korpusy pøíliš studené a máèí se v teplé místnosti, ztratí bonbony lesk. Temperatura místnosti, èokoládové máèecí hmoty a korpusù má být stejná, pak se docílí pìkného lesku.

Vytisknuto dne 26.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku