�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velikonoèní cop |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 19.03.2015 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3031 |
Po odpoèinutí tìsta jej rozdìlíme na kousky o hmotnosti 120 g a lehce vyválíme do kulatého tvaru. Následnì jeden konec vytáhneme do tenèího prùmìru. Poté propleteme mezi sebou 3 prameny, ohneme je do pùlkruhu a vložíme na plech. |
Drožïové tìsto 3000 g pšenièné mouky Postup 10 ks Po odpoèinutí tìsta jej rozdìlíme na kousky o hmotnosti 120 g a lehce vyválíme do kulatého tvaru. Následnì jeden konec vytáhneme do tenèího prùmìru. Poté propleteme mezi sebou 3 prameny, ohneme je do pùlkruhu a vložíme na plech. Pøi èasu asi ¾ nakynutí tìsta potøeme vajeèným roztokem a posypeme krystalovým cukrem. Vložíme do trouby. Postup Potøebné suroviny obdržíte v prodejnách FIALA - PRAHA s.r.o. v Praze, Brnì a Ostravì. |
Vytisknuto dne 21.12.2024 ze serveru |