�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
CESK a italské dezerty /- I. |
Autor: Jiøí V. Øezáè Datum vyd�n�: 06.05.2015 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3049 |
Zvolit recept crema alla ricotta a nalít mléko do stroje. Následnì žloutky, cukr a pøedem smíchané škroby, postupujte dle pokynù na displeji. Po ukonèení cyklu vyjmìte produkt ze stroje. |
Agilní spoleènost CESK a.s. uspoøádala praktickou pøednášku pod názvem Ze svìta zmrzliny a cukráøského odvìtví. Protože náš pøední prodejce zmrzlinových strojù Frigomat a restauraèní, kavárenské a cukráøské techniky dbá striktnì na to aby to co prodává, pøedvedl rovnìž i v praxi svým zákazníkùm èi zájemcùm, poøádá ve svém sídle v Brnì - Malomìøicích i praktické ukázky, co je možné v jeho strojním sortimentu vyrobit a také jakým zpùsobem. Díky své úzké spolupráci s italskými cukráøskými firmami, pøivedl mladého specialistu z Apeninského poloostrova Andrea di Fabia, spolumajitele rodinné firmy, která se zabývá produkcí cukráøských i zmrzlináøských výrobkù. RICOTA E PERA = RICOTTA A HRUŠKA NA KRÉM Z RICOTTY POSTUP - pokraèování - |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |