�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Hawai dezert |
Autor: Jindich Pdskalsk Datum vyd�n�: 08.09.2015 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3083 |
Po ztuhnut polevy naskldme erstv ovoce na poloen ez. Ovoce peletme rozputnou ovoelovou polevou. Ppadn meme jet dozdobit sntkou mty. |
Charakteristika: ez kakakov roldy potaen mohrenglanzem, bohat ozdoben erstvm ovocem, peletn ovoelovou polevou. Chu a vn okoldov, doplnn chut erstvho ovoce. Suroviny: roldov hmota kakaov - 150 g, mslov krm kakaov - 350 g, mohrenglanz - 200 g, oitn erstv ovoce - 450 g, Vrobn postup: Kakaov roldov plt poteme mslovm kakaovm krmem a stome v roldu. Nechme v chladnm prosted zatuhnout. Pot roldu nakrjme na ezy, kter jednotliv namme do rozputnho mohrenglanzu. Po ztuhnut polevy naskldme erstv ovoce na poloen ez. Ovoce peletme rozputnou ovoelovou polevou. Ppadn meme jet dozdobit sntkou mty. Ovoelov poleva: (na 1,5 polevy) |
Vytisknuto dne 03.01.2025 ze serveru |