�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Jak zamezit tvoøení chuchvalcù pøi výrobì kuléru?

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 27.06.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=31

Pøi zhotovování cukrového kuléru se èasto stává, že cukr pøi pøelévání vody zchuchvalcovatí.

fiogf49gjkf0d
Pøi zhotovování cukrového kuléru se èasto stává, že cukr pøi pøelévání vody zchuchvalcovatí. Musí se pak vynaložit mnoho èasu nato, aby se kousky opìt rozvaøily a aby se kulér stal hladký. Tomu zamezíme, pøidáme-li do páleného cukru pøed pøilitím vody trochu amonia.

Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku