�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Vnon cukrov po tosknsku |
Autor: red Datum vyd�n�: 08.12.2015 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3112 |
|
Mouku s prkem na peen prosejeme a s ostatnmi surovinami vyhnteme do tsta.. Nechme pl hodiny odleet. Tsto upravme na tlouku 3 mm do tvaru s pravohlmi rohy a nakrjme na dlouh prouky na rozmr 2x7. |
|
|
fiogf49gjkf0d Suroviny - 50 ks
200 g paldov plnozrnn mouky ½ balku prku na peen 100 g cukr mouka 100 g polotunho margarinu 2 ks loutku 100 g praench mandl sekanch 1 PL mlka
Plnn 200 g tenov marmeldy (ppadn libovoln)
Namen 200 g kakaov dortov polevy
Pprava Mouku s prkem na peen prosejeme a s ostatnmi surovinami vyhnteme do tsta.. Nechme pl hodiny odleet. Tsto upravme na tlouku 3 mm do tvaru s pravohlmi rohy a nakrjme na dlouh prouky na rozmr 2x7. Ty rozlome na pec papr vloen na plechu a v pedeht troub peeme pi 180 C podobu 10 minut. Tyinky nechme zchladnout a spojme marmeldou. Oba konce omome ve zmkl polev.
|
|
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |