�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Vnon cukrov po tosknsku

Autor: red
Datum vyd�n�: 08.12.2015
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3112

Mouku s prkem na peen prosejeme a s ostatnmi surovinami vyhnteme do tsta.. Nechme pl hodiny odleet. Tsto upravme na tlouku 3 mm do tvaru s pravohlmi rohy a nakrjme na dlouh prouky na rozmr 2x7.

fiogf49gjkf0d
Suroviny - 50 ks

200 g paldov plnozrnn mouky
½ balku prku na peen
100 g cukr mouka
100 g polotunho margarinu
2 ks loutku
100 g praench mandl sekanch
1 PL mlka

Plnn
200 g tenov marmeldy
(ppadn libovoln)

Namen
200 g kakaov dortov polevy


Pprava
Mouku s prkem na peen prosejeme  a s ostatnmi surovinami vyhnteme do tsta.. Nechme pl hodiny odleet. Tsto upravme na tlouku 3 mm do tvaru s pravohlmi rohy a nakrjme  na dlouh prouky na rozmr 2x7. Ty rozlome na pec papr vloen na plechu a v pedeht troub peeme pi 180 C podobu 10 minut. Tyinky nechme zchladnout a spojme marmeldou. Oba konce omome ve zmkl polev.


Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku