�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Vánoèní recepty II. |
Autor: Libuše Bažantová Datum vyd�n�: 12.12.2015 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3116 |
Do teplého mléka pøidáme droždí a cukr. Necháme nakynout. Pak do mísy nasypeme mouku. Z kvásku a mouky vypracujeme hladké tìsto, které necháme odležet na teplém místì pøibližnì 20 minut. |
Zázvorová srdíèka INGREDIENCE POSTUP PØÍPRAVY Banánová bábovka INGREDIENCE 2 vejce POSTUP PØÍPRAVY V míse ušleháme cukr s máslem, vmícháme vejce a rozmaèkané banány s vodou. Prošleháme a vysypeme promíchané všechny ostatní ingredience a nakonec nasekaná oøechová jádra. Tìsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a ve støednì vyhøáté troubì peèeme asi 35-40 minut. Štìpánky – vánoèní recept INGREDIENCE POSTUP PØÍPRAVY |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |