�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
SIGEP 2016 - Tisícero sladkých rozlièností / - 6. |
Autor: Jiøí V. Øezáè Datum vyd�n�: 08.02.2016 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3134 |
A ony, dojem dìlající zrezivìlé kusy náøadí jsou výrobky z èokolády, které vytvoøila pøedstavivost a dovedné ruce cukráøských umìlcù. |
Závìreèný rezultát 37. roèníku svìtové cukráøské výstavy SIGEP v RIMINI vypovídá o 8 procentním návštìvnickém nárùstu oproti pøedchozímu roèníku. Vystavovatelské pozice zaujalo celkem 41122 firem ze 150 zemí. Bylo akreditováno 720 novináøù z celého svìta. Co k tomu dodat? Tato ohromná èísla vèetnì neutuchajícího zájmu o prestižní italský veletrh jsou výsledkem nìkolika faktorù. Pøedevším je nutno zmínit, že význam cukráøského SIGEPU je nejenom záležitostí urèitého èasového úseku, ale vyznaèuje se trvalou tendencí vzestupu témìø v každém roce. Kromì kvalitní poøadatelské organizace a pùsobnosti pøímoøského letoviska, má na úspìchu tohoto veletrhu svùj podíl i atraktivnost cukráøského oboru, který v rukou italských renesanèních mistrù dosahuje té nejvyšší svìtové úrovnì. A že Itálie neoplývá pouze pùvaby cukráøského podoby, dosvìdèí i pohled na obrázek stánku kávové akademie. Rùzné zpùsoby provedení zákuskù, stovky úprav vitrín a tisícero chutí je výstavní prezentace cukráøského veletrhu v Rimini. Spolu s nepøeberným poètem výstavních cukráøských detailù byly k nalezení na SIGEPU taktéž stohy rùzných odborných publikací na gastronomické téma a cukráøského oboru pøedevším. Prùbìh 37. roèníku sladkého svátku výstavnictví mìl podobu rovnìž ve více než 500 pøedvádìcích akcích, obchodních jednání a navázání kontaktù. - pokraèování -
|
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |