�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Profitirols po italsku |
Autor: Enzo del Monde Datum vyd�n�: 17.02.2016 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3138 |
Jeho plnìní je dosti libovolné, mùže se použít klasická tuzemská náplò nebo šlehaèka èi pudingový krém, kdy se povrch dozdobuje èokoládou. |
Neobvyklý název cukráøského produktu není nièím jiným než nám známým èeským vìtrníkem, který v tomto provedení pøedkládáme v italském ztvárnìní. Jeho plnìní je dosti libovolné, mùže se použít klasická tuzemská náplò nebo šlehaèka èi pudingový krém, kdy se povrch dozdobuje èokoládou. Tyto vìtrníky po italsku nemající karamelovou èi èokoládovou polevu a pouze se nìkolika pruhy polijí èokoládou. Odpalované tìsto Plnìní Pøíprava |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |