Bufetov stl s irokm vbrem teplch, studench a cukrskch vrobk, u nho si host jejich druh a mnostv vybr sm nebo s malou pomoc obsluhy, se odedvna nejastji pouval ve Skandinvii, a tak sp ne "tbldt" je znm jako vdsk stl. Pro vtinu stednch, vtch a velkch hotel je samozejmost a pro jeho podobu sndaovch bufet a raut nejastji poizuj chlazen i vyhvan vozky, nebo pevn moduly. Sprvn vrobn praxe toti naizuje, e teba vdej pokrm studen kuchyn pi jejich teplot vy ne +4 Celsia mus probhnout okamit a jejich teplota pitom nesm pekroit +8C.
Sndan jako samoobsluha se vak vyplat u od dvaceti strvnk denn, a proto zvl penziony nebo men hotely mus dobe zvaovat, jak ji co nejvhodnji v souladu s hygienickmi pedpisy nabdnout svm hostm.
Spolenost Daspo pro n, ale i pro ty vt, kter potebuj etit mstem, jako novinku nabz nerezov etary s chladcmi vlokami, je krjen sry i salmy uchovaj v odpovdajc teplot tak dlouho, dokud si nevybere i ten nejvt sp.
Nerez se ovem nehod vude, a tak pro stylov zazen restaurace a hotely Daspo spol. s r.o. pedstavuje etary v kombinaci kameniny a stae patinovan mdi s vbrem hlubokch ms na salty i dvma rznmi prmry tc pro servrovn nezovch ms.
Snaha o zdravj ivotn styl vedla u ped lety k tomu, e dnes snad kad hotelov host zan svj den miskou njakch lupnk i vloek. Aby jejich nabdka mohla bt pestr a pitom zabrala co nejmn msta, Daspo pro n dov ti druhy sklo etar z nerezu a skla, kter mohou zrove slouit i pro nabzen balench jednoporcovch marmeld i sr.
Spolenost Daspo pmo vyrb i vhradn dov zazen, ndob i nad pro gastronomick provozy vech velikost. Ve sv provozovn jim tak zaru nejni prodejn cenu veho svho zbo. |