fiogf49gjkf0d
SHS Krom pl plnmi dvkami sout za sout
Stedn kola hotelov a slueb Krom ve spoluprci s Retigo s.r.o., uspodaly na pelomu zimnho a jarnho obdob roku 2016, 5. ronk soute s mezinrodn ast v oborech kucha, cukr, sommelir a barista pod nzvem GASTRO KROM͎.
Cukrsk sout se realizovala v juniorsl a seniorsk kategorii.
Vysok agilnost kromsk koly v soutnm taen se potvrdila touto dal soutn pehldkou v podob ji zmnnho 5. ronku, jej psobnost byla dve znm pod nzvem Tescoma.
Sout cukr junior
Soutn kol spoval ve zhotoven CUPCAKES s tmatikou tvero ronch obdob, v nm soutc ml povinnost zhotovit 6 kus CUPCAKES v proveden nmtu tvero ronch obdob.
4 vrobky byly ureny pro vstavn prezentaci a dva pro degustan el.
asov limit spoval v hodnot 50 minut na zhotoven + 25 minut na ppravu.
Cukrsk sout zaznamenala slunou personln rove, kdy v juniorsk kategorii bylo ptomno 16 a v seniorsk 10 astnk.
Palma absolutnho vtzstv nleela v obou vkovch kategorich SGHL Bzenec.
Hodnotitelsk komise (zprava) Pavlna Berzsiov - pedsedkyn, Pavlna Permedlov a Elika Dernerov
Hodnocen mlo tato kritria:
- Chu
- Vzhled
- Pracnost
- Dodrovn technologickch postup
- Dodrovn hygienickch a bezpenostnch pedpis
- Organizace prce
- Prezentace vrobk
- Pi pekroen limitu trestn body
- pokraovn -