�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Muffina je vlastn buchta, ale ...! |
Autor: red. Datum vyd�n�: 12.06.2016 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3190 |
Ve rychle a dobe smchejte dohromady, naplte do formy, kad do dvou tetin a upete. Upozoruji, e nsledujici adky jsou pouze pro otrl /a pro obyvatele Severoamerickeho kontinentu/ |
MUFFINY Shodou okolnost jsme obreli v posledn dob nkolik dost o recepturu na muffiny. Tko ci, pro zrovna tm narz ns zashla ada dost na jedno tma. Mon to me mt njakou souvislost s djem nm vem zatm mlo srozumitelnm, jako nap. kdy oteveme v lt vno, mme velkou nadji, e se dost o degustaci se objev ihned armda muek octomilek. Teba tento druh dost m souvislost s nepzn poas i nm podobnm. Protoe nen v naich asovch monostech individuln odpovdat na jednotliv dotazy inme tak prostednictvm naeho portlu a pikldme nvody z archvu poradensk sekce. Vichni vte, jak vypadaj, v em se peou - Tom SEDLEK V pedeht troub na 190 - 200 stup piblin 20 minut. Pokud po upeen budou vae muffiny mt nesoumrnou "epicku", peete pi moc vysok teplot, pokud epicku nevytvo a budou uvnit nepropeen, nen to dobou peeni, ale teplotu pro zmnu zvyte. ZAKLADNI RECEPT: /na 24 muffin o prmru 5 cm/ Tom Sedlek Svetlana |
Vytisknuto dne 22.12.2024 ze serveru |