�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


VÝROBA PRALINEK A NÁPLNÍ

Autor: CESK. a.s.
Datum vyd�n�: 24.10.2016
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3194

Kurz je urèen pro všechny, kteøí chtìjí zpestøit podzimní nabídku svých restaurácí, cukráren i kaváren lákavými pralinkami. Nauèíte se vyrábìt i rùzné náplnì a celkovì se surovinami ekonomicky zácházet

fiogf49gjkf0d
Vážení klienti a partneøi, zveme Vás na praktický workshop: " VÝROBY PRALINEK A NÁPLNÍ V BRNÌ - TENTOKRÁT V SOBOTU 15. 10. 2016" Kurz je urèen pro všechny, kteøí chtìjí zpestøit podzimní nabídku svých restaurácí, cukráren i kaváren lákavými pralinkami. Nauèíte se vyrábìt i rùzné náplnì a celkovì se surovinami ekonomicky zácházet. Už jste nìkdy pracovali s JEDLÝM ZLATEM A STØÍBREM? • Máme modernì vybavené školící centrum, kde vznikají nejkvalitnìjší produkty Co Vás na workshopu nauèíme 1. Budete pracovat s jedlým zlatem a støíbrem 2. Vyzkoušíte si ovládání profesionálnho temperovacího zaøízení firmy SELMI 3. Utavíte si vlastní karamel, vyzkoušíte si výrobu nejoblíbenìjších rumových pralinek 4. Použijete ovocná pyré, 3 druhy pravé èokolády (hoøká, mléèná, bílá), prachové lesklé barvy 5. Ukážeme Vám sametový efekt barevného kakaového másla, využijeme i lyofilizované ovoce… Celková doba workshopu je 6 hodin. Zaèátek v 9;00 h. konec pøibližnì v 15;00 h. • Spolupracujeme se zkušenými lektory a uèíme Vás pracovat s profesionálními stroji pro výrobu a zpracování èokolady

Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku