�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
GELATO WORLD TOUR pod startovnm vstelem / -1. |
Autor: Ji V. ez Datum vyd�n�: 30.03.2017 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3219 |
Podstatou esk nrodn soute byla nominan ast dvou nejspnjch soutcch, jejich vsledkov post je automaticky nominoval na evropsk prkna GELATO WORLD TOUR, jeho poadatelsk termn je 24.-25. ervna tohoto roku v italsk Boloni. |
Jií HOCHMANN, MOCCACAFE Tábor - Vítz GELATO WORLD TOUR 2017 Praha Soukolí eské soutní zmrzliny se roztoilo! Italská výrobní spolenost Carpigiani, její název dominuje ve zmrzlináském svt na samém vrcholu kóty zmrzlináských stroj, se prezentuje ji tvrtým roníkem prostednictvím svtové soute ve tvorb zmrzliny pod názvem GELATO WORLD TOUR. Kritéria zmrzlináského duelu 14 pihlášených úastník pikazovala zhotovení jednoho druhu libovolné zmrzliny v ase 30 minut dle vlastní receptury v hodnotících kritériích: K soutní dispozici byla úastníkm nejmodernjší technologie Carpigiani a technolog z Carpigiani Gelato University. Podstatou eské národní soute byl výbr dvou nejúspšnjších soutících, jejich výsledkový post je automaticky nominoval na evropská prkna GELATO WORLD TOUR, jeho poadatelský termín je 24.-25. ervna tohoto roku v italské Boloni.
Vítze národního kola GELATO WORLD TOUR 2017 v Úvalech jeho nejvyšší umístní, a tím i postup do evropského finále, nikterak nevykolejilo, jak alespo zaznlo z jeho úst, a svou primární pozici povauje, a opt cituji, za standard. A tedy tak i onak, jednalo se o shodu ptilenné hodnotící komise, která jeho výtvor pod názvem Paris Brest vyhodnotila jako nejchutnjší s pídavky dalších kritérijních bod ve struktue zmrzliny a prezentace ve vitrín. Soute se zúastnilo celkem 14 osob, kdy obsazení tvoily kraje: Praha - 5, stední echy - 3, jiní Morava - 3, západní echy - 1, jiní echy - 1 a Vysoina - 1. Soutící tvoili po dvojicích. Hodnotící ptilenná porota nebyla v prbhu soute pítomná a do skonení práce posledního úastníka. - pokraování -
|
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |