�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
GELATO WORLD TOUR - Pohledem objektivu / - 3. |
Autor: Jiøí Øezáè Datum vyd�n�: 03.04.2017 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3221 |
V národním kole byli vyhodnoceni dva nejúspìšnìjší soutìžíc, kterém oèekává evropské finále v historické Boloní a my si nyní prohlédneme prostøednictvím objektivu práce dalších úèastníkù. |
Národní kolo zmrzlináøské svìtové soutìže konané premiérovì v Èesku je za námi a nyní nás oèekává evropské mistrovství v historické Boloni, kde budou pøítomni i èeští zástupci vzešlí národního kola v Úvalech. Tam se vyhodnocení provádìlo pouze u tìchto dvou nejlepších viz. reportáž GELATO WORLD TOUR 1 a 2, a my si nyní prostøednictvím fotogafického objektivu prohlédneme nìkteré soutìžní práce dalších úèastníkù.
Vytvoøit kvalitní zmrzlinu je opravdová alchymie. Ten kdo se tímto druhem èinností zabývá, ví jak mnoho práce, trpìlivosti a jaká hra nervù je souèástí výrobního procesu této pradávné pochutiny. A jak málo staèí aby celá tato filigránská gastronomie pøišla nazmar.
|
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |