�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Milánský mezinárodní veletrh Host 2017 již v øíjnu |
Autor: Martin Kolouch Datum vyd�n�: 14.07.2017 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3266 |
Disciplíny jsou vypsány takto: Chocolate and Praline Sculpture, Sugar and Contemporary Cake Sculpture, Sugar Paste Sculpture and Ice Cream Single Serving. |
Nezapomeòte si vyhradit èas pro návštìvu mezinárodního veletrhu Host 2017 v Milánu (od 20. do 24. øíjna). Dlouhodobì respektovaná výstava stále z hlediska poètu vystavovatelù roste a je aktuálnì nepochybnì jednou z nejdùležitìjších na svìtì. Letos se pøedstaví více než 1 800 výrobcù z 55 zemí. Široký zábìr výstavy zaruèuje, že užiteèné informace si odnese každý profesionál z gastronomie a hotelnictví. Struktura vystavovatelù napoví, jaké jsou silné stránky milánského veletrhu: necelou polovinu tvoøí výrobci strojù a zaøízení pro gastronomii a pro sektory "Bread, Pizza, Pasta". Pøes tøetinu pak pøedstavuje sortiment vybavení pro výrobu a zpracování kávy, èaje, vybavení baru, prodejní automaty (vending), spoleènì se stroji pro výrobu a prodej zmrzliny a vybavení pro cukráøe. Vybavení interiérù a stolní nádobí se pak na celku podílí zhruba dvaceti procenty. Atraktivitu zvyšuje tradiènì velmi bohatý doprovodný program. Nechybí v nìm již tradiènì soutìže baristù AICAF (Italian Academy of Coffee Masters), semináøe FCSI (Foodservice Consultants Society International), nepøeberné množství menších firemních akcí a prezentací s nezbytnými ochutnávkami. V cukráøských soutìžích v letošním roèníku poøadatel avizuje úèastníky také z Èeské republiky a ze Slovenska. Disciplíny jsou vypsány takto: Chocolate and Praline Sculpture, Sugar and Contemporary Cake Sculpture, Sugar Paste Sculpture and Ice Cream Single Serving. Prostor pro soutìžní klání je velkorysý a velmi dobøe vybavený, vše lze sledovat z hledištì pøímo a nebo na projekèních plátnech. Dostatek prostoru bude vìnován i výrobkùm samotným tak, aby si je mohli všichni zájemci prohlédnout detailnì z blízka. Propagaèní video øekne více: Pastry Ice Cream Chocolate World Championship FIPGC 2017 https://youtu.be/RH8EOINYfWc Drobná praktická rada pro návštìvníky na závìr: výstavištì je pøístupné pøímo také metrem z Milána ze stanice Rho-Fiera Milano. Je však již mimo pásmo a tedy pro výstup zde nestaèí základní jízdné - což vyvolává neutuchající zájem místních revizorù. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |