�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velikonoèní mrkvový øez |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 29.03.2018 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3331 |
Upeèenou hmotu pøevrácením plechu vyklepneme, stáhneme papír, hmotu obrátíme a dopeèeme. Po vychladnutí potøeme meruòkovou marmeládou a naneseme marcipánovou vrstvu |
Velikonoèní mrkvový øez1 Plech 60x 40 cm 500 g Sand Basic NussgeNuss - hmota (oøechový požitek) 500 g NussgeNuss Dekor 150 g meruòkový džem Zhotovení Hmotu rozetøeme na peèíný papír a vložíme na vymazaný plech a upeèeme Teplota peèení Doba peèení - 40 - 45 minut Upeèenou hmotu pøevrácením plechu vyklepneme, stáhneme papír, hmotu obrátíme a dopeèeme. Po vychladnutí potøeme meruòkovou marmeládou a naneseme marcipánovou vrstvu Potøeme bílou Schokobellou, naporcujeme a ozdobíme marcipánovým dekorem „mrkev“. Smìsi uvedené v receptuøe nakoupíte u firmy FIALA - Praha s.r.o. |
Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru |