�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Ovocn pj |
Autor: Radek Prochzka Datum vyd�n�: 16.04.2018 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3338 |
: Dort na povrchu zdoben lehakou a chipsovanmi mandlemi. Na ezu pjov korpus s tenkou vrstvou loutkovho krmu a naskldanou sms erstvho pokrjenho ovoce, zakoneno neutrln ovoelovou polevou. |
Charakteristika: Dort na povrchu zdobený šlehakou a chipsovanými mandlemi. Na ezu pájový korpus s tenkou vrstvou loutkového krému a naskládanou smsí erstvého pokrájeného ovoce, zakoneno neutrální ovoelovou polevou. Suroviny a písady: 120 g pájový korpus
Výrobní postup: PÁJOVÝ KORPUS: 500 g hladká mouka Výrobní postup: OVOEL POLEVA NEUTRÁL: mnoství na jednu formu Recepturu sestavil |
Vytisknuto dne 03.12.2024 ze serveru |