�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Mladí cukráøští mistøi pøed deseti roky / - 1. |
Autor: Jiøí V. Øezáè Datum vyd�n�: 01.08.2018 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3382 |
Zhotovení dekoraèní výrobku se provádí z karamelu, èokolády, nugátu, marcipánu nebo pastillage nebo za použití kombinace uvedených surovin. Prezentace bonbonù se provádí jako souèást dekoraèního výrobku. |
Bìh vývojového dìje Mistrovství svìta cukráøù juniorù ústící do podoby 13. roèníku, pøiøkl místo pùsobení hlavnímu mìstu Portugalska Lisabonu. Organizátorem akce byl Mezinárodní svaz cukráøù a zmrzlináøù UIPCG ve spolupráci s lisabonským gastronomickým veletrhem HOREXPO 2008. Soutìžní zadání
1. Dekoraèní výrobek (monument) Zhotovení dekoraèní výrobku se provádí z karamelu, èokolády, nugátu, marcipánu nebo pastillage nebo za použití kombinace uvedených surovin. Prezentace bonbonù se provádí jako souèást dekoraèního výrobku.
|
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |