�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Mladí cukráøští mistøi pøed deseti roky / - 1.

Autor: Jiøí V. Øezáè
Datum vyd�n�: 01.08.2018
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3382

Zhotovení dekoraèní výrobku se provádí z karamelu, èokolády, nugátu, marcipánu nebo pastillage nebo za použití kombinace uvedených surovin. Prezentace bonbonù se provádí jako souèást dekoraèního výrobku.

 

Bìh vývojového dìje Mistrovství svìta cukráøù juniorù ústící do podoby 13. roèníku, pøiøkl místo pùsobení hlavnímu mìstu Portugalska Lisabonu. Organizátorem akce byl Mezinárodní svaz  cukráøù a zmrzlináøù UIPCG  ve spolupráci s lisabonským gastronomickým veletrhem HOREXPO 2008.
Pravidelné obroèní poøádání Mistrovství svìta cukráøù juniorù organizací UIPCG má své poslání v soutìži cukráøských talentù svìta a rozšíøení vìhlasu cukráøského oboru a jeho výrobkù do podvìdomí široké veøejnosti.
Každá zemì mùže vyslat na mistrovství maximálnì 2 úèastníky, kdy oba soutìží sami za sebe. Juniorský úèastník nesmí v poøádající rok mistrovství ke dni 1. ledna  pøekroèit vìk 25 rokù a nemùže se soutìže zúèastnit opakovanì.
Mistrovství se zúèastnilo 15 soutìžích z 10 státù.

Soutìžní zadání

1. Dekoraèní výrobek (monument)

Zhotovení dekoraèní výrobku se provádí z karamelu, èokolády, nugátu, marcipánu nebo pastillage nebo za použití kombinace uvedených surovin. Prezentace bonbonù se provádí jako souèást dekoraèního výrobku.


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku