�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Proè se dává ocet do máslového listového tìsta?

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=34

Ocet má tu vlastnost, že pøi peèení máslového listového tìsta napomáhá trhati (listovati).

fiogf49gjkf0d
Ocet má tu vlastnost, že pøi peèení máslového listového tìsta napomáhá trhati (listovati). Kdyby se však dalo octa do tìsta mnoho, pak by se trubièky na kremrole úplnì roztrhaly. Proto se smí pøidávat octa do tìsta velice málo, aby se zboží nekazilo.

Vytisknuto dne 27.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku