�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Co je florentnka a co maroknka |
Autor: Tonti a Veverka Datum vyd�n�: 29.10.2018 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3415 |
Mezi maronknkami je vizuln pbuznost, jedn se o jin druh.. Pi vrob je sprvn obsad medu, kter zajiuje jejich pjemnou chu na jazyku a tanost. |
By mezi maronkánkami je vizuální píbuznost, jedná se o jiný druh cukráské poivatiny. Marokánky a florentinky jsou nejenom chutným, ale i vítaným zboím mnoha cukráren, Nezbytností pi výrob je správný obsad medu, který zajišuje jejich píjemnou chu na jazyku a tanost. FLORENTINKY
MAROKÁNKY Suroviny * 300 ml smetany ke šlehání Postup Vše dáme do jednoho hrnce, dobe promícháme a do varu a poté p odstavíme. Po vychladnutí dláme likou malé hromádky, které likou trochu uplácáme na /plech/peící papír a peeme pomalu a do zlatova. Po zchladnutí lijeme marokánky okoládou. V rámci moností je vhodné jejich delší uleení. |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |