�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Kremrole a s nimi spojená svízel |
Autor: ètenáøi Datum vyd�n�: 07.11.2018 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3420 |
Na výši lepku a druhu tuku záleží aby se listové tìsto opravdu povedlo.Též záleží na poctivém pøekládání. Pokud nechcete zažívat další zklamání pøi peèení kremrolí z listového tìsta, dávám k dobru tìsto mé babièky, které nikdy nezklame. |
Je pravdou,že na výši lepku a druhu tuku záleží,aby se listové tìsto opravdu povedlo.Též záleží na poctivém pøekládání.Pokud nechcete zažívat další zklamání pøi peèení kremrolí z listového tìsto dávám k dobru tìsto mé babièky,které nikdy nezklame.Je to tìsto jednoduché a ve velké oblibì,jak na kremrole tak na šáteèky.Já ho používám i na vánoèní cukroví. Nezáleží jen na kvalitì nouky, ale pokud dìláš klasické listové tìsto, je hodnì dùležtý správný množství octa, zpùsobuje prunost tìsta pøi peèení. Když je ho tam dáš málo nebo vùbec, tìsto se strašnì trhá a praská... |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |