�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Vánoèní jedlièka |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 19.12.2018 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3439 |
|
Po zchladnutí naplníme vánoèní jedlièky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní èást polejeme rozpuštìným Mohrenglanzem. Na závìr ozdobíme cukrovým dekorem. |
|
|
Vánoèní jedlièka
Na 40 ks výrobku potøebujeme:
2000 g Mürbella/Braun/ smìsi na peèení
1000 g margarinu nebo másla (mìkkého)
200 g vajec
300 g vody
1/3 Mürbelly se zbylými surovinami
vyšleháme pøi støední rychlosti a poté
smícháme se zbytkem Mürbelly.
800 g NUGOTIN/Braun, lehce vyšlehaný – k plnìní (slepení)
400 g Mohrenglanz hoøký/Braun
40 ks cukrové ozdoby (Mikuláš)
Zhotovení:
Støíkacím pytlíkem s øezanou zdobící trubièkou è. 5 vytvoøíme vánoèní jedlièky.
Teplota peèení: 200 °C
Doba peèení: asi 12 minut
Po zchladnutí naplníme vánoèní jedlièky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní èást polejeme rozpuštìným Mohrenglanzem. Na závìr ozdobíme cukrovým dekorem.
|
|
Vytisknuto dne 02.01.2025 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |