�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
SIGEP 2019 - ÈOKOLÁDOVÁ AKADEMIE MILÁNO |
Autor: Jiøí V. Øezáè Datum vyd�n�: 08.02.2019 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3453 |
Akademie si vytýèila za cíl své èinnosti rozvíjet význam èokoládové kulturv prostøednictvím zájemcù kakaového vyznání, kteøí hodlají v týmu ortodoxních vyznavaèù èokoládového umu jejich prostøednictvím rozvíjet svoje schopnosti. |
Hlavním mìstem italské Lombardie je Miláno, které zaujímá druhou pozici ve velikosti mìst Apeninského poloostrova. Mìsto pyšnící se významnou katedrálou, renesanèními památkami, fotbalovými týmy i jednou z nejuznávanìjších operních scén na svìtì slavné La Scaly, má rovnìž gastronomickou pozoruhodnost v podobì èokoládové akademie zasvìcené umìlecké tvorbì. Akademická pùda slouží k dotváøení èokoládovo - výtvarného umu vrcholovým cukráøùm, kteøí prostøednictvím pokrokových technologií a strojního zaøízení se zdokonalují v odborné øemeslné zruènosti. Akademie si vytýèila za cíl své èinnosti rozvíjet význam èokoládové kulturv prostøednictvím zájemcù kakaového vyznání, kteøí hodlají v týmu ortodoxních vyznavaèù èokoládového umu jejich prostøednictvím rozvíjet svoje schopnosti. Výuka v akademii má též prostor pro pouhé nadšence zpùsobu èokoládové seberealizace, jež hodlají proniknout hloubìji do tajù èokoládových pùvabù. V obsáhlé nabídce rùznorodých variací výuky projdou úèastníci semináøi, teoretickými poznatky i samotné èokoládové tvorby. Klíèové motto èinnosti Èokoládové akademie Milano je vyjádøeno výrazy kreativita, inovace, odbornost.
Kurzy se vyznaèují obsáhlou skupinou zamìøení typu: • Èokoládové sorbety Na vrub týmu Èokoládové akademie Milano je pøipsán zajímavý cukráøský projekt, který si svoji výjimeèností øekl o zápis do Guinnessovy knihy rekordù. Duchovním otcem mimoøádného poèinu byl svìtový šampion v tvorbì èokolády Davide Comaschi (na snímku), který vytvoøil šestièlenný tým z èokoládové akademie. Výrobek se vyznaèoval hmotností 332.2 kg, prùmìrem 115 cm a výšce 115 cm. Cukráøská squadra azzura vìnovala výrobku pracovní èas rovných sto hodin. Surovinové náklady tvoøilo 49500 g mouky, 37800 g másla, 25200 g cukru, 25 000 g rozpustné èokolády, 22500 g rozinek, 22500 g kandovaných pomeranèù, 22500 g voda, 18000 g žloutkù, 15 000 g smetany, 7000 g tmavé èokolády, - pokraèování - |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |