�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
GELATO FESTIVAL CHALLENGE 2019 / 3. - SOUHRN |
Autor: Ji V. ez Datum vyd�n�: 26.04.2019 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3490 |
Trio postupujcch, kte budou mt anci svj domc spch jak potvrdit, tak i navit jeho pidanou hodnotu, ppadnm postupem do svtovho mistrovstv. |
Vítz moravského kola Ivo Nádeníek - TOMIVO GELATO, Lipvka Zmrzlináská sout, prvá tohoto druhu na území eska, napsala závrenou teku své psobnosti. Její poádání v esky mluvících oblastí má teprve mladou tradici, ale ji se dokala své reprízy s rozšíením na dvoukolový systém samostatný pro echy a Moravu. Ba, vývojový trend pozmnil i její pvodní název Gelato World Tour na souasné oznaení Gelato festival Challenge. Roník 2019 má díky výkonm eských a moravských zmrzliná nejlepších trio postupujících, kteí budou mít šanci svj domácí úspch jak potvrdit, tak i navýšit jeho pidanou hodnotu, pípadným postupem do svtového mistrovství. V návaznosti na verejší lánek pokraujeme ve výtu prací na GELATO FESTIVAL CHELLANGE moravského kola. Tadeáš MÍNSKÝ z brnnské cukrárny Minach (.6) zvolil 70 procentí belgickou okoládu, úinek násobil belgickým kakaem a chuov peetil badyánem a skoicí.
Pro nkteré me vzniknout otázka, i pípadná pochybnost o smyslu poádání takovéto akce. Odpov vyplývá z provené logiky vyplývající z kterékoliv lidské innosti, která práv prostednictvím vzájemné soutivosti navyšuje hodnotu kvality. A to byl motivaní stimul jak poadatele Carpigiani, tak rovn organizátora Eiskon. Dle mluvy zúastnných soutících, doprovodu i návštvník došlo k jednotnému názorovému unisonu o oprávnnosti, zajímavosti a podntnosti poádané akce. Poadatelský gigant Carpigiani, vytváející v souasnosti vrchol zmrzlináské strojové techniky, poádá tato zmrzlináská klání v rzných ástech svta a me nám být proto ctí, e do takto obsáhlého organizaního týmu piadil i eskou republiku. V souvislosti s touto skuteností je vhodné pipomenout, e nosný podíl zásluhy na této realit nese organizaní drustvo Eiscon s.r.o., jen zastupuje spolenost Carpigiani v eské a rovn Slovenské republice. Na moravském kole došlo ješt k vyhlášení dalších ocenní : Vrame se ještem zrakem objektivu do dílích posteh obou kol zmrzlináské soute GELATO FESTIVAL CHALLENGE, a to ukázkou z eského i moravského kola. Postehm vtisknutým do tídílného seriálu Gelato Festival Challenge v provedení dvoukolového systému, schází ješt údaj, a to datum psobení našich tí nejúspšnjších zmrzliná, kteí postoupili, eknme, do "evropské ligy". Pesná doba konání prozatím nebyla ješt urena, ale hovoí se o podzimu píštího roku, a pro nejúspšnjší Evropany je nachystán termín svtového mistroství bez blišího urení v roce 2021. - konec -
|
Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru |