�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Tvome muffiny |
Autor: red. Datum vyd�n�: 21.06.2019 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3513 |
V pedeht troub na 190 - 200 stup piblin 20 minut. Pokud po upeen budou vae muffiny mt nesoumrnou "epicku", peete pi moc vysok teplot. |
Shodou okolností jsme obreli v poslední dob nkolik ádostí o recepturu na muffiny. Tko íci, pro zrovna tém naráz nás zasáhla ada ádostí na jedno téma. Moná to me mít njakou souvislost s djem nám všem zatím málo srozumitelným, jako nap. kdy oteveme v lét víno, máme velkou nadji, e se ádostí o degustaci se objeví ihned armáda mušek octomilek. Teba tento druh ádostí má souvislost s nepízní poasí i ním podobným. Protoe není v našich asových monostech individuáln odpovídat na jednotlivé dotazy iníme tak prostednictvím našeho portálu a pikládáme návody z archívu poradenské sekce. Všichni víte, jak vypadají, v em se peou. V pedeháté troub na 190 - 200 stup piblin 20 minut. Pokud po upeení budou vaše muffiny mít nesoumrnou "epicku", peete pi moc vysoké teplot, pokud epicku nevytvoí a budou uvnit nepropeené, není to dobou peeni, ale teplotu pro zmnu zvyšte. ZAKLADNI RECEPT: /na 24 muffin o prmru 5 cm/ Recept je pevzat z knihy Joy of Cooking, Irma Rombauer, 1987, upraven pro 21. stoleti a pouití v Evrope. Tomáš Sedláek Tolik tedy prvý recept od našeho korespondenta z Washingtonu Tomáše Sedláka a druhý nám zaslala Svetlana ze Slovenska. Zkuste onu muffinu udlat na ten i onen zpsob |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |